Tävlingar

För er som missade att anmäla er till klubbens KM i triathlon/Gothenburg Triathlon innan deras prishöjning, så finns det numera en ny chans till det.

Det är samma rabattkod som tidigare, dock höjdes priset efter att tävlingens erbjudande om early bird gick ut. Rabattkoden som ni ska ange för att få bättre pris på tävlingen hittar ni i klubbens forum och den speciella delen för medlemmar. Read the rest of this entry »

Nedan finner ni de klubbmedlemmar som utöver äran och allas våran beundran även har kvalificerats sig till våra klubbpremier. Grattis till er! Read the rest of this entry »

UPDATE! Lördag 12/11 kör klubben den årliga Novemberplågan och efter den kommer vi att ha en “after run” på en restaurang, dit det inte kommer vara några problem att ta sig vare sig man åker bil, kollektivtrafik eller cyklar. Read the rest of this entry »

Torsdagen den 16e juni är det dags för KM i simning, traditionsenligt i Delsjön vid vårt normala simpass.
Vi samlas 18.30 för start 19.00. Banan är ett varv runt båda öarna (ca 2km) och det är strandstart & målgång som sig bör!

Vissa har ju smygstartat med löp-tävlingar, men i helgen gick årets första SM av stapeln, duathlon i Väsby. Sara Svensk dominerade dam-senior från start till mål och vann med en kvart, med en tid som också vunnit stort förra året. Det kan bli en rolig sommar för Sara och klubbfärgerna!

Om du också gjort ett resultat du är nöjd med så finns det numera möjlighet att rapportera in det till klubbens egen topp-lista, se Tävling > Lägg till tävlingsresultat. Så fort det kommit in lite resultat kommer vi börja lista dem också.

Alla medlemmar i Triathlon Väst har nu chansen att delta i Lerum Challenge Bike & Run till rabatterat pris. Alla medlemmar får 15 % på startavgiften när de använder rabattkoden “TRIVÄST” i samband med anmälan.

Read the rest of this entry »

Det är april och därmed nytt licensår. Vill du köra i tävlingsklass så behöver du teckna licens via förbundet. Läs mer och lös licens hos förbundet.

Glöm inte sista anmälningsdag till sommarens klubbmästerskap i triathlon! Sista dagen för att få det bra priset på 450kr är sista mars, sedan är det ordinarie pris på 850kr som gäller. Dessutom max 60 platser reserverade för triathlon västare till priset av 450kr.

Läs mer i originalposten

JulRuset 2,0 är ett terränglopp som går den 27/12 i vackra Sandsjöbacka. Det finns två distanser att välja på 7km och 17km. Triathlon Väst medlemmar erhåller 50% på detta lopp genom att ange en kampanjkod. För kampanjkod logga in på forumet för medlemmar 
 
Info och anmälan www.multisportxc.se

Den 7 februari arrangerar Kungsbacka SS och GöteborgSim Öppna Masters DM, de bjuder in alla vuxencrawlare, masterssimmare, triathleter, simspringare m.fl. för att vara med och tävla. Styrelsen och Tränarrådet i Triathlon Väst tycker det är roligt att det tävlas och uppmuntrar klubbens medlemmar att vara med och tävla i klubbens namn. Sätt gärna ihop några lagkapper också.

För mer information om tävlingen, se länk.

Samordning av lag till lagkapperna görs lämpligen i facebookgruppen “träna med andra Trivästare” och/eller på tävlingssidan i forumet.

Sponsorer