Det råder inga som helst tvivel om att årets Triathlon Väst stipendiat lever upp till minnes-fondens högt ställda krav: Att träna och verka i Anders anda. Ha en positiv livssyn, vara seriös och hängiven i sin triathlonsatsning. Dessutom besitter årets stipendiat en logistisk kompetens som förmodligen till och med slår Anders på fingrarna. Det är inte nog med att det skall jobbas på heltid, man skall vara chef också. Det skall ordnas för de två pojkarna med allt vad det innebär. Eftersom vår stipendiat dessutom är kvinna så hon skall ta hand om gubben också! Hennes meriter är stora i sig men sett med ovanstående perspektiv så finns det ingen som kan låta bli att vara imponerad.
Årets stipendiat: En stark och stolt kvinna och en otroligt kompetent triathlet – Sofie Dovrén.

Comments are closed.

Samarbetspartners