Det var fullt hus när årets Föreningsmöte hölls i veckan. Göteborg Triathlon var en stor punkt som resulterade i en uppstart till ny Tävlingsledning. Mera information kommer om det. Vidare pratade vi om att integrera Ungdomsgruppen mer med de ”vuxna”…;-) på träning etc. Fler Ungdomsledare sökes också. Tränarrådet berättade om träningsplanering och läger. Även där söker man fler intresserade personer. Använd länken Kontakt för att höra av dig med ditt intresse.Frågor kring hur forumet fungerar hänvisas till manualen.

Protokollet finns på Forum, Medlemmar. Du behöver vara medlem i Triathlon Väst, skapat konto på Forumet och  vara med i Forumets klubbgrupp samt vara inloggad för att nå det. Har du problem med att nå protokollet, kontakta webmaster@triathlonvast.se.

Comments are closed.

Samarbetspartners