Det har traditionsenligt bjudits på klubbmästerskap i cykling och simning såhär mitt i tävlingssäsongen (löpningen spar vi till hösten).


Först ut var cykel, med en pga. vägbygge ny bana i Annebergstrakten. Fint väder i en regnig sommar bidrog till fina deltagarantalet 33. Nyblivne VM-bronsmedaljören Pasi Salonen kom och uppmärksammade oss på att det är skillnad på elit och elit-motionär och satte bästa tid, men klubbens egen Fredrik Bäckström var endast drygt 30s efter på den 22km långa banan. På damsidan visade Elit-Tina att cykelträningen går framåt och vann med ca 30s över Caroline Filipsson.

Kompletta resultat finns här.

Simningen avgjordes traditionsenligt med ett varv runt båda öarna i Delsjön. 2011 lyckades Torbjörn Wolffram precis hålla ungdomen i form av Thobias Lindqvist bakom sig, men alla anade nog varåt formkurvorna pekade. 34 personer tog sig till start.

Kampen bland damerna var ojämn, Sofia Åkerberg vann med drygt 6 minuter. Bland herrarna var det desto mer spännande, lill-Tobbe och mellan-Tobbe låg och taktik-simmade hela vägen tills den äldre insåg att spurten på land inte var ngt han skulle vinna. Dock hjälpte inte fartökningen, lill-Tobbe hängde med och sprang lätt före till målstolpen.
Kompletta resultat finns i forumtråden.

Comments are closed.

Samarbetspartners