Vi på Triathlon Väst har glädjen att meddela att vi stödjer Khayelitsha Triathlon och dubblerar* det som våra medlemmar betalar i samband med aktiviteten i Göteborg.

Initiativtagarna till Khayelitsha Triathlon är Stephan Arthursson och Elvis Knez. Stephan och Elvis kommer att simma, cykla och springa genom Sverige till förmån för Harrys Foundation.
Starten går av stapeln i Luleå den 14/8 och avslutats i Malmö den 31/8.

Under resans gång kommer Stephan och Elvis gör ca 20 stopp runt om i Sverige, ett av stoppen är här i Göteborg där vi på Triathlon Väst är med. Vill du också vara med kom då till Stora Delsjön den 29/8. Där finns det möjlighet att vara med och simma, cykla eller springa. Det kostar 200kr för respektive gren att delta. Det kommer även hållas tabata-klasser. Mer info hittar du på: facebook.

Pengarna som skänks till Khayelitsha Triathlon går oavkortat till Harrys Foundation för att bygga en ny förskola i kåkstaden Khayelitsha i Sydafrika.
Bakom initiativet insamlingsstiftelse Harrys Foundation står restaurangkedjan Harrys, läs gärna mer om deras engagemang i Sydafrika på http://www.harrys.se/csr/harrys-foundation/.

Stephan och Elvis kommer själva åka ner till Sydafrika under våren 2017 för att delta i en triathlon och samtidigt lämna över pengarna till Harrys Foundations representant på plats.

Fantastiskt initiativ och engagemang tycker vi på Triathlon Väst! Hoppas vi ses i Stora Delsjön den 29/8.

*Klubben dubblerar upp till en summa av 5 000 kr”

Comments are closed.

Samarbetspartners