Efter succén på Mallis 2015 & 2016 bestämde vi oss för att göra om det även nästa vår. Nu blir det
v. 17 (22-29 april) och vi håller oss till samma ställe som förra året.

Var? Mallorca, Can Picafort, Ferrer Hotel Janeiro
När? Huvudresa 22-29/4. Man kan förlänga en vecka framåt eller bakåt om man vill och fortfarande ta del av hotellrabatt (+30kr/natt).
För vem? Klubbmedlemmar 2017 (medföljande rumskompisar behöver inte vara medlem). Vi ställer inga krav på deltagarna, alla tränar i självvalda grupper eller på egen hand efter förmåga.
Vad ingår? Klubben har avtal med hotellet som innebär 7 nätter med halvpension (frukostbuffé + middagsbuffé och möjlighet till enklare pastabuffe på eftermiddagen) och fri transfer (om man reser med huvudgruppens flighter). Vi har även bokade simbanor i hotellets 25a (begränsade morgontider och bra tillgång på eftermiddagarna). Det ingår även plats i hotellets cykelgarage där man utan ångest kan låta sin kärersta sova. Flyg bokar man själv.
Flyg då? Vi hade initialt en klubbrabatt på Vings flyg, men efter att detta avtalats har SAS infört en avgång med bra tider, Länk till SAS-flighter, till ett mkt bättre pris, och det är denna vi kommer ordna transfer till. Värt att notera är att en cykelväska är en väska hos SAS, väger den under 23kg så åker den med utan extra kostnad.
Cykel? Tar man antingen med själv, eller så hyr man på plats. Vid intresse ordnar vi gruppbokning på http://www.ditsches-bikeworld.de/,
Utflykter? Förra året gjorde vi en gemensam bussresa till Andratx varifrån vi cyklade tillbaka över hela ön. Vid intresse ordnar vi samma resa i år.
Jag har frågor eller är pratsugen! Gå med i vår Facebook-grupp: Mallis med Triathlon Väst 2017.

Kostnad? 2800kr för en vecka i dubbelrum, 3700kr för en vecka i enkelrum.
Anmälan? Via denna länk
Betalning?
Bankgiro: 5494-3766
Märkning: Namn och efternamn
Förfallodatum: 2016-12-20

Hoppas vi ses!
/Styrelsen genom Saga & Erik

Comments are closed.

Samarbetspartners