UPDATE! Lördag 12/11 kör klubben den årliga Novemberplågan och efter den kommer vi att ha en “after run” på en restaurang, dit det inte kommer vara några problem att ta sig vare sig man åker bil, kollektivtrafik eller cyklar.

Lördagens novemberplåga kommer att starta kl 14:30. Starten kommer att gå vid liftstugan vid skidbacken vid Brudarebacken.

Omklädning kommer kunna ske i stuga 7 och 8 i Skatås och stugan kommer stå öppen från cirka kl 13:30. Vid cirka kl 14:00 kommer gemensam fottransport ske till startplatsen.Stugan är låsbar så ombyte till kvällen after run kommer kunna ske i stugan.

Vid frågor och funderingar, kontakta David Nyquist på 072-2351377.

Den som inte deltar i Novemberplågan men kommer vilja vara med på After run, så är bord bokat på restaurangen från kl 17:30. Restaurangen och tävlingsområdet nås med kollektivtrafik med ett avstånd på max 15 min från Brunnsparken/centralen. Tävlingsplats, bana och restaurang kommer att avslöjas närmare tävlingsdagen, håll utkik på hemsidan och facebook för mer information

Comments are closed.

Samarbetspartners