Sugen på gemensamma långpass på löpningen? Äntligen är de här! Varannan lördag den här våren kör Marina Andersson och Per Jansson långpass på Säröbanan! Vi kommer lägga upp passen på FB-gruppen Träna med andra TriVästare men nedan datum gäller för första delen av våren:

28/1 – Per 24 km
11/2 – Marina 25 km
25/2 – Per 26 km
11/3 – Marina 27 km
25/3 – Per 28 km
8/4 – Marina 29 km

Som ni ser så ökar vi distansens lugnt och fint under våren för att sedan kunna hitta passen på +30 km när vi närmar oss sommaren. Vi återkommer med schema för dessa pass lite längre fram. Vissa pass kommer säkerligen innehålla kortare inslag av både tröskel och max under resans gång men detta kommer vi kommunicera via Facebook innan i så fall.

Vi kommer att träffas vid Preem-macken precis söder om Slottsskogen klockan 9.30 och springa Säröbanan tur och retur. Vi kommer att bestämma tempo baserat på gruppen som kommer men utgångspunkten är att de gånger Per kör så kommer tempot att vara 5.10-20 och de gånger Marina kör är tempot 5.30-40.

Hoppas verkligen vi blir ett gäng som kan köra dessa pass tillsammans under våren!

Comments are closed.

Samarbetspartners