Varmt välkommen till Triathlon Väst, Jonas. Kan du ge en kort presentation av dig själv?
– Jag heter Jonas Örarbäck, 26 år, utbildad civilingenjör och triathlet sedan 2014.

Vad har du för fokus och mål?
– Fokus är på längre distanser. Sedan jag började med sporten har jag ansatt att medeldistans har varit mitt huvudfokus, men i år öppnar jag upp för ännu längre med premiär på fulldistans-Ironman i Kalmar. Förra året placerade jag mig sexa i Vansbro och två minuter från pallen. En ambition är naturligtvis att förbättra den placeringen i år.

Vad gör du vid sidan av triathlon?
-Till vardags jobbar jag på konsultföretaget Sweco på en grupp som heter Trafiksystem. Således jobbar vi med system kopplat till trafik för att styra, leda och övervaka trafik på vägsidan. Men även andra system kopplat till trafikinformation och trafikdata. Övriga intressen i form av motorsport och Formel-1, kläder, musik och film.

Tack så mycket, Jonas. Vi önskar dig all lycka till i din satsning!

JonasO

Comments are closed.

Samarbetspartners