Missa inte ett kanonläge att bli riktigt trött genom att dunka in ett gäng träningstimmar med klubbkompisar en hel helg – på hemmaplan! Schemat kommer bjuda på simning, distanscykling, duathlonintervaller och löpning – totalt minst 10 högkvalitativa träningstimmar. Extra roligt är att kunna presentera Mustafa Mohammed, som kommer att ha föreläsning samt köra ett löppass tillsammans med oss. Mustafa Mohammed är en av Sveriges bästa löpare genom tiderna, bland annat svensk rekordhållare på 10 km landsväg med 28.12 och har personbästa på marathon på 2.12.28, så det finns chans för alla att utmana sig rejält i hans sällskap!

 

Priset för lägret är 500 kr. Då ingår alla träningspass tre dagar och lunch samt fika. Tillkommer gör entré till Valhallabadet som var och en betalar själv på plats samt middag på restaurang på lördag kväll för alla som vill umgås lite extra. Sover gör vi hemma och på dagarna utgår vi från MAIK:s klubbstuga i Åby, som blir vår bas under helgen.

Visst låter det kul? Och jobbigt?! Underbart med andra ord! In i shoppen och anmäl er nuuuu!

Frågor? Maila då till: sara@molin.se

Vi ses!

Styrelsen

Comments are closed.

Samarbetspartners