En nyhet för i år är att vi också kommer köra en cup-tävling över årets KM-tävlingar och deltagarna samlar poäng till en totalställning. Vinnaren i varje deltävling får 50 poäng och sedan delas det ut poäng i en fallande skala ned till siste man/kvinna.

Cykel KM kommer gå av stapeln onsdagen den 31 maj. Samling kommer vara kl 18:30 och första start kl 19:00. Banan är samma som 2016, med start och samling vid Älvsåkervägen 480 (Karta här).

Sim KM kommer gå av stapeln torsdagen den 29 juni. Samling och inskrivning från kl 18:30 med strandstart kl 19:00. Tävlingen går som vanligt vid Delsjöbadet med start från stranden och sedan ett varv runt båda öarna, vilket är 2 km underbar OW-simning.

Löp KM kommer att hållas under hösten, så datum för det är ännu inte bestämt. Vi återkommer med mer info under hösten.

Comments are closed.

Samarbetspartners