Nu är våren äntligen här! Det betyder att vi byter ut fysikens härligt mörka spinningsal till den fina vårsolen och torra vägar. Nu drar vi igång med duathlonintervallerna och håller på till dess att folk börjar gå på semester. I duathlonintervaller kan alla vara med, så länge du kan springa och cykla. Det är ett superbra pass för att bli trött och samtidigt träna på att växla mellan löp och cykel. En intervall består av 3 set på 15 minuter vardera, varje set består av löp+cykel+löp, följt av 5 min vila. Exakta instruktioner utlovas ledarna på plats.

 

För att genomföra ett duathlonintervaller behöver du ha med dig löpskor och valfri cykel till passet.

 

  • Tid: Onsdagar, med samling kl 18:30 och intervallerna startar kl 18:45
  • Plats: Rådasjöns södra badplats ( https://goo.gl/maps/MwtEDgd6Ct62 ), samma ställe som Gothenburg Triathlon.
  • Hur länge: fram till minst sommarens alla semestrar.

Comments are closed.

Samarbetspartners