Ni vet väl om att vi har samarbete med Elitrehab?! Utöver att de hjälpt oss med grundträningen under vintern så har de flera sjukgymnaster som är specialister på exakt de problem vi ofta råkar ut för. Ni hittar dem i Fysiken Gibraltar och på www.elitrehab.com.

Elitrehab är företaget som förenar skadeförebyggande och prestationshöjande träning med rehab, utbildning och fyspass. Vi vill se till att du får den bästa hjälpen att ta hand om en skada eller känning som hindrar dig från att träna som du vill. Men vi vill också ge dig möjligheten att förebygga skador genom att testa kroppen med en idrottsspecifik screening i god tid innan säsongen och lägga upp ett träningsprogram baserat på resultatet.
Vi vill ge dig en insikt i dina svaga länkar, vad som håller dig tillbaka i din prestation eller ökar risken för skada och möjligheten att stärka upp just det. Om du förstår varför du tränar en övning och ditt program är specifikt för dig och din idrott känns det mer motiverat att ta steget in till gymmet för kompletterande träning än med generella övningar från bloggar och träniningstidsskrifter.
Hos elitrehab är alla sjukgymnaster specialiserade inom idrottsmedicin och träning och brinner för det vi gör. Vi har ett nära samarbete med teknikcoacher inom löpning, cykling och simning för att ta dig hela vägen in i mål. På vår hemsida www.elitrehab.com , facebook- och instagramkonto håller du utkik efter våra workshops, fyspass och andra happenings.

Comments are closed.

Samarbetspartners