Update: Nu är det fullt!

2015 var vi 18 pers, 2016 var vi 46, 2017 var vi 55. Hur många blir vi 2018? Hotellet och många av er som varit med vill hur som helst att vi åker igen, så varför inte? Vi kör med samma upplägg som tidigare år (mer info nedan) v. 17 (22-29 april) och vi håller oss till samma ställe som förra året.
Nytt för 2018

  • Vi åker så man kan vara med på Mallorca 312!
  • Vi har bra med simbanor både före frukost och eftermiddag!
  • Transfer ingår inte i grundpriset

Var? Mallorca, Can Picafort, Ferrer Hotel Janeiro
När? 22-29/4.
För vem? Alla. Vi ställer inga krav på deltagarna, alla tränar i självvalda grupper eller på egen hand efter förmåga.
Vad ingår? 7 nätter med halvpension (frukostbuffé + middagsbuffé och möjlighet till enklare pasta-buffe på eftermiddagen). Bokade simbanor i hotellets 25a före frukost och på eftermiddagen de flesta dagar. Det ingår även plats i hotellets cykelgarage där man utan ångest kan låta sin käresta sova.
Flyg och Transfer? Flyg bokar man själv. Transfer kommer arrangeras av klubben, och betalas av individen på plats (ca 25€). Vi hoppas hitta en bra direkt-flight som alla kan åka med, men varken SAS, Norwegian, eller RyanAir har publicerat några tidtabeller för våren ännu. I nödfall tar vi Lufthansa via Frankfurt eller liknande.
Cykel? Tar man antingen med själv, eller så hyr man på plats. Vid intresse ordnar vi gruppbokning på http://www.ditsches-bikeworld.de/.
Utflykter? Förra året gjorde vi en gemensam bussresa till Andratx varifrån vi cyklade tillbaka över hela ön. Vid intresse ordnar vi samma resa i år.
Jag har frågor eller är pratsugen! Gå med i vår Facebook-grupp: Mallis med Triathlon Väst.

Kostnad? 3000kr för en vecka i dubbelrum, 4200kr för en vecka i enkelrum.

Betalning?
Bankgiro: 5494-3766
Märkning: Namn och efternamn
Förfallodatum: 2017-12-20

Hoppas vi ses!
/Styrelsen genom Erik

Comments are closed.

Samarbetspartners