Förra året var vi ett gäng som åkte på höstläger till Isaberg, och nu är vi sugna på att upprepa denna succé helgen 2-4 november. Isaberg är ett perfekt ställe för alla som gillar att träna ute – finns jättefin mountainbike-arena med olika slags tekniska hinder, massor väl uppmärkta leder för stigcykling och traillöpning, OCR hinderbana, bra landsvägscykling med lite trafik. Det finns också möjlighet vid intresse från flera att hyra simbanor i simhall som ligger någon kvart med bil bort.

Vi bor i stugor med 4 bäddar och i avgiften om 1500 kr/person ingår 2 x frukost, 2 x lunch och 2 x middag samt arena-pass.

Lägret är i övrigt lite av ett “self service”-läger, där deltagarna själva planerar tillsammans vad man vill göra i större eller mindre grupper. Förra året höll alla sig sysselsatta och såg rejält trötta ut om kvällarna!

Vid intresse, skynda att anmäl dig på länken nedan! Sista anmälningsdag är nämligen redan den 16/9.

Välkomna!!

https://goo.gl/forms/bUHFzUQ2mobGbGyv2

Comments are closed.

Samarbetspartners