En hel del information är endast tillgänglig för klubbmedlemmar, och denna information sprids via forumet. Du måste med andra ord ha ett forumkonto med rätt behörighetsnivå för att kunna ta del av tex. medlemsrabatter och klubbresor.

Du skaffar dig själv ett konto på forumet. När du gjort detta får du vänta en liten stund (upp till några dagar) på att en admin manuellt godkänner kontot. Detta pga. en del spam-attacker vi haft, som gör att vi måste säkerställa att det är triathlonintresserade människor vi har att göra med.

När kontot är godkänt så kan du skriva på forumet, och anmäla dig till pass som är öppna för alla och ej platsbegränsade (tex. löpning eller utecykling).

Om du är medlem och betalat in medlemsavgiften så kan du nu ansöka om att få tillgång till medlemsavdelningen på forumet. Följ beskrivningen i denna bild.

Vår kassör kollar inbetalningar en gång per vecka och lägger därefter till dig i vår medlemslista. Efter detta kan en admin godkänna din ansökan om medlemsgruppen på forumet. Det kan med andra ord ta en liten stund, beroende på din tajming och admins närvaro.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Sponsorer