Fr.o.m. hösten 2016 har vi en ny webbshop som alltid kommer ligga online så att man när som helst kan gå in och lägga sin beställning. Sedan görs avläsningar vid vissa tidpunkter på året och de beställningar som då är lagda går iväg till produktion.

Nästa avläsning: 7 SEPTEMBER 2016

Från och med i år (2014) får vi våra nya Triathlon Väst-designade klubbkläder från Trimtex. Alla beställningar sker i vår egen webbshop och leverans direkt hem. Vi har eftersträvat hög kvalitet till en rimlig kostnad. Bland annat är alla logotyper infärgade i tyget och kommer därför inte slitas ut vid tvättning.

Så här fungerar det:

  • Surfa in på Trimtex
  • Du behöver skapa ett nytt konto, logga in och sedan använda lösenordet “Triathlonvast” i rutan “Teamkod för inloggning” som dyker upp
  • Man betalar med kort eller via faktura. Betalar man med kort reserveras beloppet men det dras först vid leverans.
    Eftersom alla kläder är specialgjorda krävs ett minimum av fem beställningar per vara för att de ska gå i produktion. Får vi inte ihop fem beställningar av en viss vara kommer vi få reda på det. Inga pengar dras då för varan. Dam- och herrmodeller av ett plagg räknas som samma plagg.
  • Vill man ha sitt namn tryckt på triathlondräkten/linnet mejlar man ordernummer, vilken produkt det gäller, storlek samt namnet som ska tryckas till joakim@trimtex.se. Detta kostar inget extra. OBS. I dagsläget visar produktbilderna att namnet trycks i ryggslutet. Om vi kan trycka namnet tydligare på fram- eller baksidan kan placeringen komma att ändras innan leverans.
  • Från avstämningsdatumet är leveranstiden ca 6-7 veckor.
  • En fraktkostnad om 120:- tillkommer på varje order. Är man flera som vill gå ihop om en order går det givetvis bra.
  • trimtex.se kan man läsa mer om alla produkter samt se storlekstabeller (a-måttet är det man ska titta på). Missa inte att dubbelkolla era mått då det inte är någon bytesrätt på designade kläder.

 

Samarbetspartners