Är du intresserad? Vill du testa? Vill du veta lite mer om triathlon?

Triathlon Väst hälsar dig hjärtligt välkommen – alla vi som tillsammans utgör Triathlon Väst har en gång suttit och tänkt att triathlon vore kul att testa. Och vi vill gärna att fler tänker så och vågar ta steget från att fundera till att pröva. Det är så otroligt varierande och stimulerande träning. Oavsett om du är helt saknar idrottsbakgrund, är gammal elitsimmare eller tidigare tävlat i lerduveskytte på hobbynivå, så skall vi göra vårt bästa för att du skall få en trevlig start i klubben. Så vi välkomnar dig precis som du är.
Det sägs att vissa “skräms” av att man måste vara någon slags übermensch för att köra triathlon – men, med risk för att ta bort lite av supermyten, det stämmer inte. Visst har vi några medlemmar på elitnivå – men de utgör knappast de stora flertalet av klubbens ca 250 medlemmar. Vi utgörs av tjejer och killar i alla åldrar med i högsta grad varierande prestations- och ambitionsnivå. Vissa tränar väldigt lite, några tränar väldigt mycket och de flesta tränar precis lagom för just deras välbefinnande.
Det är en självklarhet – men tål att påpekas – alla är nybörjare när de börjar en ny idrott.
Så – ta dig till en av våra träningar eller kontakta oss på info@triathlonvast.se. Tider över fasta träningspass finns här på hemsidan under fliken Träning och det finns också en Facebook-grupp som heter Träna med andra TriVästare där medlemmar planerar spontanpass. Gör gärna ett inlägg om det är något du undrar. Självklart hittar du oss också på Facebook

Är du intresserad av vår barn- och ungdomsverksamhet är du varmt välkommen att höra av dig till ungdom@triathlonvast.se för mer information och/eller platsbekräftelse. För närvarande har vi inge barngruppsverksamhet, men vår ambition är att starta upp det på nytt. Vi tränar enligt Svenska Triathlonförbundets Tri4Fun-pedagogik som innebär att vi sätter träningsglädjen i fokus.

Är det då helt kravlöst att börja? Nej inte helt – vi ber dig om en sak – när du kommer så ta tag i någon av oss och berätta att du är ny – det är det enda vi begär. Vi känner nämligen inte igen varandra alla, så det är risk att du vi inte observerar att du är ny och då missar vi chansen att hälsa dig välkommen ordentligt. Och vi vill gärna göra det – för Triathlon Väst är klubben där vi vill att alla skall känna sig välkomna!
Samarbetspartners