Länk till manual för Triathlon Västs forum.
Den beskriver hur man använder och utnyttjar forumet på bästa sätt.
De viktigaste att tänka på när man lägger upp en aktivitet är:
1. Datumformat dd mån används (tex 1 jan) för att minska förvirring med utländska datumformat.
2. Sticky är flagga för hur länge en aktivitet ska ha prioritet i listan av trådar. Räkna ut antalet dagar som är kvar tills aktiviteten är inaktuell, och sätt det som siffra för stickydagar. På så sätt skapas en datumordning av aktiviteterna.

Info om forumet

Information och frågor om föreningen och hemsidan.

Info om forumet

Inläggav admin » 30 jun 2010, 21:58

Hej och välkommen!

De delar av forumet som matchar vad som fanns på den gamla hemsidan är öppna för alla att läsa. I det öppna forumet kan alla skriva, precis som i den gamla gästboken. I andra forum måste man vara registrerad för att skriva, alla får registrera sig.

För medlemmar i Triathlon Väst finns det ett forum som ej är öppet för allmänheten. Om du är medlem och vill få tillgång till detta så kan du ansöka om detta i "User Control Panel > Usergroups" (Kontrollpanel > Användargrupper): Klicka i "Klubbmedlemmar" och ansök om medlemsskap, så kommer webmastern så snart som möjligt kolla att du finns på medlemslistan och godkänna dig.

Du kan prenumerera på nya trådar som dyker upp i ett forum, klicka isåfall på "Subscribe forum" längst ner på sidan i det forum du är intresserad av (tex. "Träning"). Då får du ett mail varje gång det startas en ny tråd. Du måste vara registrerad och inloggad för att kunna göra detta.

Du kan också prenumerera på en tråd, om du tex. vill veta om ngn annan ska följa med på en tävling eller träning. Då gör du på ungefär samma sätt, men klickar på "Subscribe topic".

När du skapar en ny tråd kan du göra den "sticky", så att den ligger kvar överst. Detta är bra för träningspass som man lägger upp tex. Ange antalet dagar den ska vara sticky, om du glömmer detta är det bra om du själv "o-stickifierar" tråden när passet passerat.

Träna lugnt!

Erik Arnström, Webadmin, Triathlon Väst
admin
Site Admin
 
Inlägg: 15
Blev medlem: 10 mar 2010, 13:03

Återgå till Klubben/hemsidan

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst

cron