Vintersäsongen 2020-2021

FÖR TILLFÄLLIGT ÄR ALL TRÄNING PAUSAD – SE CARDSKIPPER FÖR SENASTE INFORMATION

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa   

SIMNING (från vecka 38)

  • Måndag, Frölunda Kulturhus, kl 20:00-21:30, 4 banor
  • Tisdag, Angered Arena, kl 19:30-21:00, 4 banor (1 bana 19:30-20:00) 
  • Onsdag, Åbybadet, kl 20:30-21:30, 2 banor 
  • Söndag, Frölunda Kulturhus, kl 8:30-10.45, hela bassängen

Simpassen kommer på söndagarna fortsatt att skrivas av tränare Anders Holme, som även är med på kanten ett flertal söndagar. Kvällspassen sker utan tränare, men med färdigskrivna pass som presenteras av någon medlem/ledare.

Söndagssimningarna kommer även i höst att bokas vecka för vecka, bokningen släpps via Cardskipper, begränsat till 40 deltagare per vecka. Fika och samkväm i kafeterian efteråt. Triathlon Väst hyr hela badet och medlemmen behöver inte betala inträde, men måste ha eget inpasseringsband som kan lösas ut i kassan mot depositionsavgift (visa ditt digitala medlemskort i appen Cardskipper för att få ett inpasseringsband). Det är inte tillåtet att bli insläppt utav någon annan utan alla deltagare behöver gå in med eget band!

I höst kommer vi även införa anmälan för sim-passen på veckodagarna (Frölunda, Angered och Åby). Detta för att säkerställa att de tider vi bokat utnyttjas. . Pass som inte har någon anmäld klockan 12 dagen innan (alltså mån kl. 12 för simningen i Angered tis kväll tex) kommer att ställas in. För att detta ska fungera är det viktigt att du anmäler dig till de pass du vill gå på men även ser till att avanmäla dig om det är så att du får förhinder.

Alla simpass är gratis, men till Åbybadet får var och en själva betala entréavgift, övriga gratis inträde.

SPINNING

  • Torsdag, 19:00-20:30, Spinning på SATS Valhalla – start 15e oktober

Anmäl här

Många träningspass annonseras och diskuteras i Facebook-gruppen Träna med andra TriVästare, där även spontanpass utanför ordinare träningstider planeras. Läs mer där. Frågor? Hör gärna av dig till oss styrelsen@triathlonvast.se.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Samarbetspartners