Vintersäsongen 2021-2022

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa   

SIMNING

  • Måndag, Frölunda Kulturhus, kl 20:00-21:30, 4 banor (Till bokning)
  • Tisdag, Angered Arena, kl 20.00-21:00, 4 banor (Till bokning)
  • Onsdag, Lilla åbybadet, kl 20:30-21:30, 2 banor (Till bokning)
  • Söndag, Frölunda Kulturhus, kl 8:45-10.45, 7 banor

Upplägg
Simpassen kommer på söndagarna fortsatt att skrivas av tränare Anders Holme, som även är med på kanten ett flertal söndagar. Kvällspassen sker utan tränare, men med färdigskrivna pass som presenteras av någon medlem/ledare.

Bokningar
Söndagssimningarna kommer även i höst att bokas vecka för vecka, bokningen släpps via Cardskipper på tisdagar vid 12.00, begränsat till 40 deltagare per vecka att börja med. Beroende på hur det faller ut så kan vi ändra detta antal. 

För veckopassen (måndagar – Frölunda, tisdagar – Angered, onsdagar – Åby) finner du anmälningslänk ovan. Det är viktigt att du anmäler dig till det/de pass du tänkt gå på, för att säkerställa att de tider vi bokat utnyttjas. Pass som inte har någon anmäld klockan 12 dagen innan (alltså mån kl. 12 för simningen i Angered tis kväll tex) kommer att ställas in. Glöm därför inte heller av att avanmäla dig om du inte längre kan gå på något pass (du finner instruktioner för detta i Cardskipper-appen)

Praktisk info
På söndagar hyr Triathlon Väst i princip hela badet och medlemmen behöver inte betala inträde, men måste ha eget inpasseringsband som kan lösas ut i kassan mot depositionsavgift (visa ditt digitala medlemskort i appen Cardskipper för att få ett inpasseringsband). Det är inte tillåtet att bli insläppt utav någon annan utan alla deltagare behöver gå in med eget band! Kassan är inte öppen kl 8.45 (dvs när vi startar) så detta behöver du fixa innan. Vi avslutar söndagssimningarna med fika och samkväm i kafeterian efteråt. Stanna gärna!

Även övriga simpass är självklart gratis (uppge att du ska simma med Triathlon Väst i Frölunda och Angered och var beredd att visa ditt digitala medlemskort från Cardskipper), men till lilla åbybadet får var och en själva betala entréavgift, övriga gratis inträde.

CYKLING

Spinning
Med start den 7e oktober kommer vi varje torsdag köra spinning i Fysiken Gibraltargatans lokaler (Gibraltargatan 39-41). Vi börjar klockan 19.30 och håller på 60-90 min beroende på typ av pass.
Cyklarna vi hyr har bland annat effektmätare

Till bokning 

LÖPNING

Tillsammans med Sportslab erbjuder vi 5 gratisplatser till deras löpfys pass (10 veckor) under hösten på måndagar, med start den 13e september kl. 17.00-18.00. Du anmäler dig genom länk i medlemsappen som skickas ut på veckobasis, först till kvarn. Självklart kan fler än 5 personer deltaga, men  då till självkostnadspris.

Platsen är Fysiken Gibraltar (Gibraltargatan 39-41).

Info om löpfysen:
Vill du utveckla din löpstyrka och andra kvalitéer som är viktiga för att springa starkare, snabbare och mer hållbart.
Löpfys är ett gruppträningspass där vi tränar styrka, spänst, core, rörlighet och balans. Vi är noga med teknik och du får lära dig hur man gör knäböj, marklyft, plankan och andra övningar på rätt sätt. Löpfyspasset är anpassat efter säsong med mer fokus på uppbyggnad under höst och vinter med successivt förbättrad teknik och ökad styrka. Under mars och framåt fortsätter vi att stegra med spänst och explosivitet för att när lopp- och tävlingssäsongen drar igång på allvar fokusera mer på att behålla det vi byggt upp. Innan sommaruppehållet avslutar vi med utomhusträning för att du skall veta hur du arbetar vidare själv under sommaren.

ÖVRIG TRÄNING

Många träningspass annonseras och diskuteras i Facebook-gruppen Träna med andra TriVästare, där även spontanpass utanför ordinare träningstider planeras. Läs mer där. Frågor? Hör gärna av dig till oss styrelsen@triathlonvast.se.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Samarbetspartners