Välkommen på simläger med Triathlon Väst!

För er som vill utveckla er simning så erbjuder klubben ett träningsläger i Falkenberg 1-3 februari i Falkenberg. Anders Holme kommer att vara ansvarig för all träning och också finnas på kanten full av energi och kloka ord.

Schema

Vi kommer att simma ett pass på fredag kväll, två pass lördag samt ett söndag morgon. Däremellan kör vi kanske ett par kortare joggrundor (frivilligt).

Anmälan

Anmälan kommer öppna kl 18.00 den 27e december, det finns bara 40 platser och erfarenheten är att de tar slut fort, så tänk inte för länge.
Priset är 1290kr. Betalning skall vara klubben tillhanda senast 12/1, annars hamnar man sist i kön… Vill man vara med kortare tid så blir kostnaden ändå samma. Man måste vara medlem i Triathlon Väst för att få vara med (och ha betalat medlemsavgiften för 2013).

Förberedelser

Se till att simma minst en gång i veckan fram till lägret så får du mer ut av det och slipper få ont i axlarna.

Boende/mat

Vi bor på Hotel Falkberget i 4-10 bäddsrum. Det går bra att checka in före simningen på fredag. Städning av rummen ska ske innan avresa söndag.
Helpension (2 frukost, 2 lunch, 2 middagar)

Hitta dit

Vägbeskrivning till Hotel Falkberget Apartments, Motellvägen 3, Falkenberg
FRÅN E6
Sväng av avfart 50, Falkenberg Södra. Kör 3 km mot Skrea Strand. Du passerar Carlsberg Bryggeriet och strax därefter ser du Hotel Falkberget Apartments på höger sida. Framme i rondellen, sväng höger in på Halmstadvägen och vid Statoil svänger du höger igen och du är framme vid hotellet. Kolla upp ev. samåkning själv lägrets forumtråd.

Att ta med

Sänglinne och handdukar (ej sovsäck)
Simutrustning
Löpkläder + skor

Comments are closed.

Samarbetspartners