Kom med till Mallorca i april 2015! Vi samlar så många klubbkompisar som möjligt för en veckas varierad cykling (och simning och löpning) i svensk sommarvärme (förhoppningsvis).
Update: Det är inget krav att vara medlem, då detta arrangemang inte sponsras av klubben.

Hur?
Klubben bokar hotell med grupprabatt på Ferrer Hotels Janeiro i Can Picafort strax söder om Alcudia. Den enskilde medlemmen bokar flyg och ordnar med cykel (transfer flygplats/hotell ingår i hotellbokningen). Vi lägger upp ett förslag på träningsprogram som det är fritt att delta i så mycket man vill. Fokus är på cykling, men vi kommer hinna med simning och löpning också. Så långt som möjligt kommer vi anpassa så att triathleter av alla nivåer kan få ut max av veckan.
Observera att detta inte är ett vanligt klubbläger med tränare på plats etc, utan en gemensam träningsresa där man själv får ta ansvar för sin träning.

När?
Vecka 16, 11-18 april (med Ving) eller 12-19 april (med Ryanair). Ryanair är billigare, men har lite sämre avgångstider (mtp. tid för transfer och avgångstid den 19e så behöver man antagligen åka till flygplatsen kvällen innan). De flesta som intresseanmält sig har för avsikt att åka med Ving. Detta är de två direkt-alternativ som erbjuds från Göteborg, man är fri att välja ngt helt annat också, men vårt fokus kommer ligga på 11-18 april.

Boende (kostnad)?
Ferrer Hotels Janeiro. Hotellet ligger i anslutning till en 25m-bassäng där vi kommer ha bokade banor varje morgon och eftermiddag. Det har dessutom cykelgarage med krok, lås, kameraövervakning.
Det kommer kosta 260€/pers i dubbelrum för 7 nätter (halvpension, inkl. transfer och simbanor) som ska betalas via klubben senast 1 mars (vi återkommer med exakt rutin).

Cykel?
Det finns cykeluthyrning i anslutning till hotellet. Det finns också en fristående uthyrare i Can Picafort (Wheels Sport). Man kan också ta med sin egen cykel, kostnadsmässigt går det ungefär på ett ut. Har du speciella krav, ta med din egen, annars är det smidigt att hyra på plats.

Väder och kläder?
Mallorca i mitten på april har normalt sett väder som svensk sommar (fast mindre regn), dvs. mest varmt och soligt, men risk för lite regn och svalare. Ta med arm/ben-värmare och jacka. Havet går kanske att bada i, men våtdräkt är att rekommendera. Se här för statistik.

Vill du med?
Boka din flygresa och maila sedan info@triathlonvast.se och säg vilket flyg du väljer och ev. önskemål om rumskompis. Vi har bokat rum åt 30 personer, så förhoppningsvis kan alla som vill följa med, men dröj inte för länge.

Comments are closed.

Samarbetspartners