Varför inte ge bort en hälsosam klapp i år? Vet du inte vad du ska ge till din sambo, äkta hälft, vän, dina barn eller till dig själv? Då är 2017 års simläger ett hett tips. Vårt andra julklappstips är att önska sig lite simprylar (paddlar och dolme) som du kommer att ha användning för på simlägret.

Torsdag den 1 december kl 19.00 släpps 39 platser till simlägret i Falkenberg 17-19 februari.

På simläger kan man åka om man kan simma 200m crawl (och har betalat medlemsavgiften för 2017).

Helgen bjuder på trevligt sällskap, 4 simpass, helpension samt boende i trippelrum på Falkenberg Strandbad. Övrigt program filas det fortfarande på. Transport till Falkenberg ombesörjer var och en själva.

Nyhet för i år är att vi har förbokat 5 enkelrum och 6 dubbelrum vilket innebär att ni kommer att erbjudas möjlighet att boka dessa boenden direkt vid anmälan. Vid boende i dubbel- och trippelrum kommer man relativt slumpmässigt att bli tilldelad rumskamrat. Önskar man bo med någon särskilt utvald individ så anger man det i det Google-formulär som löpande kommer att skickas ut till deltagarna efter anmälan.

Priser för lägret:

  • Boende i trippelrum 2000 kr/pers
  • Boende i dubbelrum 2350 kr/pers
  • Boende i enkelrum 3350 kr/pers

I Evenemanget “Simläger 2017” kan vi samordna transport till Falkenberg eller diskutera frågor som rör lägret (Länk till evenemanget på Triathlon Västs FB-sida).

Har du frågor, kontakta Anna Sohlberg på sohlbergsanna@gmail.com.

Comments are closed.

Samarbetspartners