Medlemskap

Så blir du medlem

Triathlon Väst är en förening öppen för alla. Och du registrerar dig enkelt genom länken nedan. Har du varit medlem föregående år kommer faktura skickas till dig automatiskt. Vill du inte längre vara medlem svarar du på fakturamailet och ber att få gå ur föreningen.

Som icke-medlem får du vara med på de av våra aktiviteter som är kostnads/spons-fria. Det gäller alla löp-pass, samt cykel och simning ute. Som medlem får du möjlighet att vara med på våra träningar, åka på rabatterade träningsläger, köpa träningsprodukter till rabatterade priser från våra sponsorer m.m.

Så här gör du:

1. Registrera dig här.

2. Vår kassör kommer att godkänna din medlemsansökan och skicka ut faktura på medlemsavgiften (betalningsvillkor 30 dagar).

3. Om ni vill ha familjemedlemsskap, registrera familjemedlemmarna samt skicka ett mail till kassor@triathlonvast.se med samtliga namn. Kassören skapar därefter ett familjemedlemsskap i idrottonline.

4. Lägg till kassor@triathlonvast.se i dina kontakter eftersom vi har märkt att mail med fakturor ibland hamnar i skräpposten.

Avgifter för 2024

Pojk/flick (-14år) 250kr
Ungdom och junior (15år-19år) 350kr
Vuxen (20år-) 900kr
Familj (2vuxna + barn, folkbokförda på samma adress) 1800kr

Medlemskapet löper över kalenderåret.

Helt ny medlem som går med fr.o.m. 1 oktober betalar halv medlemsavgift för resterande del av innevarande år.