Träning

Träningstider

Sommarträningen pågår maj-augusti och därefter börjar vintersäsong. Du kan alltid hitta aktuella träningar i vårt kalendarium.

SIMNING

  • Måndag, Frölunda Kulturhus, kl 20:00-21:30, 4 banor (Till bokning)
  • Tisdag, Angered Arena, kl 20.00-21:00, 2 banor (Till bokning)
  • Onsdag, Lilla åbybadet, kl 20:30-21:30, 2 banor (Till bokning)
  • Torsdag, Sörredsbadet, kl 20:15-21:15, hela bassängen (Till bokning)
  • Söndag, Frölunda Kulturhus, kl 8:45-10.45, 8 banor

Upplägg
Simpassen kommer på söndagarna fortsatt att skrivas av tränare Anders Holme, som även är med på kanten ett flertal söndagar. Kvällspassen sker utan tränare, men med färdigskrivna pass som presenteras av någon medlem/ledare.

Bokningar
Söndagssimningarna kommer även i höst att bokas vecka för vecka, bokningen släpps via Cardskipper på tisdagar vid 12.00, begränsat till 40 deltagare per vecka att börja med. Beroende på hur det faller ut så kan vi ändra detta antal. 

För veckopassen (måndagar – Frölunda, tisdagar – Angered, onsdagar – Åby, torsdagar – Sörredsbadet) finner du anmälningslänk ovan. Det är viktigt att du anmäler dig till det/de pass du tänkt gå på, för att säkerställa att de tider vi bokat utnyttjas. Pass som inte har någon anmäld klockan 12 dagen innan (alltså mån kl. 12 för simningen i Angered tis kväll tex) kommer att ställas in. Glöm därför inte heller av att avanmäla dig om du inte längre kan gå på något pass (du finner instruktioner för detta i Cardskipper-appen)

Praktisk info
På söndagar hyr Triathlon Väst i princip hela badet och medlemmen behöver inte betala inträde, men måste ha eget inpasseringsband som kan lösas ut i kassan mot depositionsavgift (visa ditt digitala medlemskort i appen Cardskipper för att få ett inpasseringsband). Det är inte tillåtet att bli insläppt utav någon annan utan alla deltagare behöver gå in med eget band! Kassan är inte öppen kl 8.45 (dvs när vi startar) så detta behöver du fixa innan. Vi avslutar söndagssimningarna med fika och samkväm i kafeterian efteråt. Stanna gärna!

Även övriga simpass är självklart gratis (uppge att du ska simma med Triathlon Väst i Frölunda och Angered och var beredd att visa ditt digitala medlemskort från Cardskipper), men till lilla åbybadet får var och en själva betala entréavgift, övriga gratis inträde.

CYKLING

Spinning
Varje torsdag kör vi spinning i Fysiken Gibraltargatans lokaler (Gibraltargatan 39-41). Vi börjar klockan 19.30 och håller på 60-90 min beroende på typ av pass.
Cyklarna vi hyr har bland annat effektmätare

Till bokning 

LÖPNING

Vi återkommer under början på 2022 kring löpträning

ÖVRIG TRÄNING

Många träningspass annonseras och diskuteras i Facebook-gruppen Träna med andra TriVästare, där även spontanpass utanför ordinare träningstider planeras. Läs mer där. Frågor? Hör gärna av dig till oss styrelsen@triathlonvast.se.

SIMNING

Nedan program är för sommaren 2021, den kommer att uppdateras för sommaren 2022

Tisdag:
Öppet-vatten simning i Sisjön. Första tillfället 8/6.

Vi samlas  kl. 18.00 och simmar. Inget uppstyrt men är vi ett antal så hittar vi grupper etc. och kör lite teknikövningarna och även distanssimning.

Söndag:
Öppet-vatten simning i Delsjön. Första tillfället 13/6.

Vi samlas  kl. 10.00 och simmar. Inget uppstyrt men är vi ett antal så hittar vi grupper etc. och kör lite teknikövningarna och även distanssimning.

CYKLING

Långpass cykling kommer ske ungefär en gång per månad, 24/4, 29/5 och 3/7. För runda och startplats, se medlemsappen

LÖPNING

Långpass löpning kommer ske ungefär en gång per månad,  10/4, 8/5, 5/6. För runda och startplats, se medlemsappen

DUATHLON

Duathlon pass kommer ske ungefär var tredje-fjärde vecka, med start 9/6. Se medlemsappen för mer info